TJENESTER

Totalentrepriser

Gutta I Slaget AS er en allsidig entreprenør som dekker fagområder som betongarbeider, tømrerarbeid og totalentrepriser. Vi har sentrale godkjenninger for alle nødvendige offentlige søknadsprosesser, og kan påta oss ansvaret for at prosjektet får de tillatelser som behøves. Vi er med fra prosjektering til gjennomføring for å kunne bidra med vår kompetanse på utførelse og for å sikre en effektiv og god ferdigstillelse av prosjektet.

Kjellereonvering.

Har du ubenyttet areal i huset? Å bygge om en uinnredet kjeller til boligrom øker verdien av boligen. En innredet kjeller kan bli utleiedel, generasjonsbolig eller ekstra oppholdsrom for familien. Gutta i Slaget har spesialisert seg innen kjellerrenovasjon og har renovert mer enn 30 kjellere kun i Torshov kvartalene. Gutta I Slaget AS har mange års erfaring innen oppgradering og modernisering av eldre bygningsmasse i henhold til nye forskrifter, noe som videre betyr at du kan være trygg på at vi alltid utfører kvalitetshåndverk.

Rehabilitering av leiligheter, hus & bygårder.

Gutta I Slaget AS har mange års erfaring innen oppgradering og modernisering av eldre bygningsmasse i henhold til nye forskrifter, noe som videre betyr at du kan være trygg på at vi alltid utfører kvalitetshåndverk.

Nybygg og Tillbygg

Overlat hele ansvaret til oss!
Gutta I Slaget AS har all nødvendig kompetanse og ressurser for å tilfredsstille gjeldende krav til oppføring av nybygg – enten det er boliger eller andre typer bygg.

Våtromsarbeider & Bad

Renovering og utbedring av bad og våtrom krever høy kunnskap, og bør utføres av profesjonelle. Gutta I Slaget har lang erfaring med bygging av bad, sammen finner vi alltid gode løsninger.

Oppussing Av Kjeller

Gutta i Slaget

Gutta i slaget leverer totale entreprenørtjenester for private og offentlige prosjekter og utfører alt av rehabilitering, nybygg og tilbygg.

Adresse

Breiensvei 7
1165 Oslo

Web design by: www.lillianhansen.com